50 let

Naših pet desetletij

Osrednja prireditev ob jubileju IV. osnovne šole Celje

Četrtek, 23.11.2012

 

Kaj menite o prireditvi in kaj vam je bilo najbolj všeč? Kaj bi radi šoli voščili za 50 let?

Luka Žvižej, rokometaš:
Prireditev je bila lepa, všeč mi je bilo v bistvu vse, tako da moram pohvaliti celotno ekipo. Moji šoli oz. naši šoli lahko iskreno čestitam za 50 let. Moji občutki in spomini na šolo so enkratni, saj sem jo tudi sam obiskoval.

Bojan Šrot, župan:
Celotna predstava je bila zelo simpatična, sam sem se veliko nasmejal, ne morem izbrati najljubše točke, saj so vsi bili enkratni. Zelo mi je bilo všeč, ko so na oder prišli pionirčki in cicibančki, vseeno pa čestitam vsem nastopajočim. To, kar sem že rekel, vse najboljše šoli in učiteljicam in učencem ter ravnateljici.

Ilonka Kovač, učenka 1. generacije in današnja učiteljica:
Prireditev je bila čudovita vse mi je bilo všeč in ničesar ne morem posebej izpostaviti. Še več mladih uspešnih dni, 100 let, želim ji vse najboljše in veliko mladosti.

Primož Posinek, nekdanji učenec, član sveta zavoda:
Prireditev je bila sanjsko dobra, lepa in zabavna. Šoli želim še nadaljnjih 100 let in da se bodo otroci zabavali na šoli tako, kot sem se jaz in moji dve hčeri.

Timotej Klinc, učenec 6. razreda:
Prireditev se mi je zdela zelo lepa, gledalci in nastopajoči so se zabavali. Šoli želim še 50 ali celo več let, naj ostane enaka, saj to, kar nudi učencem sedaj, je zelo poučno in zabavno.

Jelka Hribernik, bivša učenka in današnja učiteljica:
Meni je bilo vse všeč, saj je to bila moja šola, na katero sem hodila. Bila sem navdušena nad vsako točko, v glavnem vse mi je bilo všeč. Šoli želim, da bi bila v naslednjih letih še tako lepa šola.
 
Nevenka Matelič Nunčič, ravnateljica IV.OŠ Celje:
Danes je za našo šolo velik in pomemben dan, počastili smo 50-letnico šole in se spraševali, kaj smo sploh v teh letih počeli. Lahko smo ponosni na našo šolo. Vsi nastopi so mi bili zelo všeč, sploh pa vaša dobra volja in nasmeh. Želim, da bi šola še hodila po tej začrtani poti. Da bi ostala priljubljena med učenci in da bi jo še naprej imeli radi. Želim, da bi učenci pridobivali veliko znanja, ki bi ga lahko uporabili.

Anton Šepetavc, bivši učenec, ravnatelj I. gimnazije Celje:
Prireditev je bila odlična, ker sem tudi jaz bil učenec te šole in sem ponosen nanjo, ker sem videl vas mlade od prvošolčkov do vas starejši in na splošno je bila prireditev čudovita in čestitke vam nastopajočim. Pohvaliti pa moram tudi kuharice, ki so skuhale tako dobro hrano. Šoli bi zaželel, da bi bila odlična, takšna, kot je tudi bila. Želim še 50 nadaljnjih let. Čestitke in še dobro v naprej.

Renato Fijavž, predsednik sveta staršev:
Izjavljamo, da smo zelo veseli, da lahko prisostvujemo pri 50-letnici IV.OŠ Celje. Moramo omeniti, da so na tej šoli bili oz. so moji trije otroci. Nad prireditvijo sem zelo presenečen, vsi nastopajoči so bi profesionalni. Šoli želim še nadaljnjih 50 let.

 


IV. OŠ CeljeVabiloProgram