18. marec 2003, Narodni dom Celje


Po koncertu so učenci zapisali:

Za tisti uro sem pozabila na vse skrbi in odklopila možgane. To je bil res poseben dan.
(Polonca, 7.b)

Glasba je bila tako dobra, da je ura koncerta minila kot petnajst minut za TV sprejemnikom ali na igrišču.
(Darko, 8.c)

Ko je solist zaigral, je bilo slišati, da igra z dušo in srcem. Bilo je zelo lepo in čeprav nisem ljubiteljica klasične glasbe, mi je bil koncert zelo všeč.
(Marija, 6.c)

Pričakovala sem nezanimiv koncert, a na koncu sem spoznala, da sem se motila. Koncert mi je bil zelo všeč. Ob glasbi sem se umirila in sprostila.
(Mojca, 6.b)

Hvala za lep dan.
(Sara, 8.c)

Od koncerta sem dobila veliko več, kot sem pričakovala. Glasba se mi je zdela imenitna, sproščujoča in pomirjujoča. Najbolj všeč mi je bil zvok prve violine. Tudi solist je bil nekaj posebnega. Njegovo igranje zveni čisto drugače kot igranje drugih. Upam, da bomo še kdaj obiskali kakšen koncert.
(Ajša, 6.b)

Včasih se mi je zdelo, da bodo strune počile, saj so igrali tako hitro. Tudi gledati jih je bilo lepo.
(Barbara, 5.a)

Ko so zaigrali prve note, je bilo slišati, kot da igrajo nebesni angelci.
(Aleksander,6.b)

Glasba je bila čudovita. Sploh nisem vedela, kam naj bi jo v svojih možganih uvrstila. Bila je neka čarovnija. Glasbeniki so imeli lepe gibe. Dirigent se je z vsakim gibom bolj potil. Takega koncerta si še želim. Hvala vam.
(Urška, 5.a)

Že ko sem vstopila v dvorano, sem čutila, da bo nekaj posebnega. Ko so zaigrali prve tone, sem bila prevzeta! Vem, da tega dne ne bom nikoli pozabila.
(Nina, 8.c)

Solista sem z velikim navdušenjem poslušal in opazoval njegovo spretnost. Zelo sem se zabaval in še si želim takšnih koncertov.
(Nejc, 5.b)

Mislila sem, da bo to popoldne eno najdolgočasnejših, kar sem jih preživela. Toda glasba me je prisilila v globoko razmišljanje o mojem življenju in prihodnosti. Najbolj se mi je vtisnil v spomin solist na violončelu. Dihal je z glasbo.
(Katja, 8.a)
Vživela sem se v melodijo letečih tonov in v umetniškem vzdušju lepo preživela popoldne. Želim si še več takšnih popoldnevov, saj je glasba zame pravo bogastvo.
(Doris, 8.c)

Na takšnem koncertu sem bila prvič. Bil je fantastičen. Najbolj mi je bil všeč nastop solista. Bilo je super. Podobnih koncertov si še želim.
(Katja, 6.c)