SREBRO ZA OPZ IV. OŠ CELJE

 


Všeč mi je bil kip na Glavnem trgu. Visok je bil 35 m in na njem je bilo kar 24 figur s podobo angelov, svetnikov... Tudi mesto je bilo super. Tam smo namreč dočakali srebrno priznanje, ki smo ga osvojili na tekmovanju. Čeprav mislim, da smo si zaslužili zlato, sem zadovoljna s srebrom. (Eva Poteko, 3. razred)

Meni je bilo super v disku, kamor smo se šli zabavat po tekmovanju. Na rezultate smo čakali kar dolgo in bili smo nestrpni. Zelo sem zadovoljna s srebrom. Za prvič je uvrstitev zelo dobra. (Kelly Kuzman, 5. razred)

Potovanje na Češko mi bo ostalo v lepem spominu. Še posebej se bom spominjala tekmovanja, na katerem smo dosegli odličen uspeh. Zabavni večer z diskom je popestril naša doživetja, polne trgovine s spominki pa so osušile naše denarnice. (Tjaša Strašek, 7. razred)

Še nikoli nisem bila na takšnem tekmovanju, sploh pa ne tako daleč od doma. Vznemirljiva je bila že pot, še bolj pa čakanje na nastop in naslednji dan razglasitev rezultatov. Doživela sem tudi največje presenečenje - fotografija našega zbora se je pojavila na naslovnici češkega dnevnega časopisa. (Špela Hribernik, 5. razred)

 

Izjave je zbrala Špela Hribernik.