Header image  

 
line decor
  IV. osnovna šola Celje
line decor
 

 

Odjava prehrane: 4os.odjava.prehrane@gmail.com

JEDILNIK

3. teden

ZAJTRK

MALICA

KOSILO

ponedeljek
17. 6.  2019

polbeli pšenični kruh (G1) čokoladni namaz (S, O, M)
mleko (M)
jabolka

pirin  kruh (G1,G4)
poltrdi sir (M)
svež paradižnik
100% sadni sok

puranji zrezek v naravni omaki
krompirjevi svaljki (M, J, G1)
zelena solata z bučnim oljem
sezonsko sadje

torek
18. 6.  2019

mlečni rogljiček
(G1, M)
sadni/ navadni jogurt (M)

koruzni kruh (G1)
pašteta (M, S)
sir mozzarella (M)
sveža paprika
100% sadni sok

goveja juha z rezanci (G, J, LZ)
kuhana govedina , pire krompir (M)
mlada kremna špinača (M, G1)
sladoled (M, O)
sezonsko sadje

sreda
19. 6. 2019

koruzna polenta
mleko (M) / bela kava (M, G6)
suho sadje (SO2)

črni pšenični kruh (G1,G2)
tunin  namaz (R, M, GS)
sadni čaj z limono
nektarine

ocvrt piščančji file (G1, J)
dušen riž z zelenjavo
domača tatarska omaka (M, J)
mlado zelje v solati
sezonsko sadje

 četrtek
20. 6. 2019

koruzni  kruh (G16)
topljeni sirček ( M)
sveža paprika
otroški čaj z limono

buhtelj
(G1, J, M)
zeliščni čaj z limono
marelice

fižolova juha z ajdovo kašo in testeninami (G1,  J)
skutine palačinke (G1, J, M)
mešani pšenični kruh (G1)
sadni kompot

 petek
21. 6.  2019

ovseni  kruh (G1,G3)
piščančja pašteta
otroški čaj z limono

žitni lonček (G1, S, O)
navadni / sadni jogurt (M)
banane

prežganka z jajcem (G1, J)
mesno – zelenjavna lazanja (G1, M, J)
rdeča pesa s koruzo
sezonsko sadje

 

Oznake alergenih snovi (PDF)

V primeru izrednih dogodkov/razmer si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika. Pri pripravi obrokov se trudimo zmanjševati uporabo soli, sladkorja in bele moke. Dopuščamo možnost, da jedi vsebujejo tudi sledove posameznih alergenov, ki niso navedeni.

DOBER TEK!

 

 

Pridržujemo si pravico do spremembe jedilnika.

 

 

Jedilnik pripravlja Martina Zapušek..