Header image  

 
line decor
  IV. osnovna šola Celje
line decor
 

 

Odjava prehrane: 4os.odjava.prehrane@gmail.com

JEDILNIK

4. teden

ZAJTRK

MALICA

KOSILO

 

ponedeljek
22.10.2018

kruh s semeni (G1, G2)
čokoladni namaz
(O1, M, S)
mleko (M)

ajdov kruh (G1)
tamar sir (M)
korenček
sadni čaj

Shema šolskega sadja in zelenjave:
jabolka lokalne pridelave

cvetačna kremna juha
polnozrnate testenine (G1, G4,  J)
tunina omaka (R) / mesno – zelenjavna omaka
zeljna solata s krompirjem

torek
23. 10.2018

polnozrnati pšenični kruh (G1)
topljeni sir (M)
čaj z limono in medom

ovseni kruh (G1, G3)
jajčni namaz (J)
zeliščni čaj z limono

štajerska kisla juha (G1)
ajdovi / sirovi  štruklji (G1, M, J, O3) z drobtinami (G1)
mešani pšenični kruh (G1)
sadni kompot

sreda
24. 10.2018

mlečni riž (M)
čokoladni posip

buhtelj z marmelado
(G1, M, J)
mleko s kakavom (M, S)
mandarine

čufti v paradižnikovi omaki (G1, J)
pire krompir (M)
rdeča pesa v solati
sladoled (M, J, S)

četrtek
25. 10.2018

pirin kruh (G1, G4)
umešana jajčka (J)
koščki paprike
šipkov čaj

polbela kajzerica (G1)
mortadela
sveža paprika
šipkov čaj

Shema šolskega sadja in zelenjave:
jabolka lokalne pridelave

prežganka (G1, J)
pečenice/ krvavice
dušeno kislo zelje, pražen krompir, kuhan fižol
sadje

petek
26.10.2018

pletenica  (G1, M)
žitna bela kava
(G6, M)
sadje

žitni mešani kosmiči (G1, O)
sadni / navadni jogurt (M)
banana

pašta fižol (G1)
domač marmorni kolač (G, M, J)
mešani pšenični kruh (G1)
limonada
sadje

 

Oznake alergenih snovi (PDF)

V primeru izrednih dogodkov/razmer si pridržujemo pravico do spremembe jedilnika. Pri pripravi obrokov se trudimo zmanjševati uporabo soli, sladkorja in bele moke. Dopuščamo možnost, da jedi vsebujejo tudi sledove posameznih alergenov, ki niso navedeni.

DOBER TEK!

 

 

Pridržujemo si pravico do spremembe jedilnika.

 

 

Jedilnik pripravlja Martina Zapušek..